Elérhető Champion címek

Champion bizonyítványok

 

EDS2021 és kísérő rendezvényein elért  eredmények alapján, speciálisan, az EDS2021 és  társrendezvényei eredményei alapján, CH idő intervallum előírás

nélkül: 15.000,-Ft 30.000,-Ft  EUR-ban meghatározva 50,-EUR

 

Figyelem!
A nagy érdeklődésre való tekintettel a meglévő Champion szabályok mellett a budapesti Európa kutyakiállításon a bébi, kölyök, junior és veterán korú kutyáknak lehetőség nyílik a Minor Puppy és Puppy Kupagyőztes valamint a Junior és Veterán Champion cím megszerzésére két győztes cím elérésével azzal a feltétellel, hogy az egyik győztes címet az Európa kutyakiállításon, a másikat a december 28-i CACIB kiállításon vagy az EDS-t kísérő klubrendezvények egyikén kell megszereznie!
 
Figyelem! 
Minden felnőtt Európagyőztes kutyára automatikusan kiváltható a Hungária Champion cím!

 

 

Minor Puppy Grand Winner (MPGW)

Két “Nagyon ígéretes 1.” minősítés esetén kerül kiadásra, amelyek közül az egyiket a 2021-es Európakiállításon, a másikat pedig a 2021-es Európakiállítással együtt tartandó CACIB kiállításon kell elérni.

 

Puppy Grand Winner (PGW)

Két “Nagyon ígéretes 1.” minősítés esetén kerül kiadásra, amelyek közül az egyiket a 2021-es Európakiállításon, a másikat pedig a 2021-es Európakiállítással együtt tartandó CACIB kiállításon kell elérni.

 

Hungária Junior Champion (HJCH) 

Két HPJ – Fiatal osztálygyőztes cím esetén kerül kiadásra, amelyek közül az egyiket a 2021-es Európakiállításon, a másikat pedig a 2021-es Európakiállítással együtt tartandó CACIB kiállításon kell elérni.

 

Hungária Champion (HCH)

Két növendék, nyílt, vagy munka osztályos CAC – osztálygyőztes cím esetén kerül kiadásra, amelyek közül az egyiket a 2021-es Európakiállításon, a másikat pedig a 2021-es Európakiállítással együtt tartandó CACIB kiállításon kell elérni.

 

Figyelem! A munkavizsgára kötelezett fajták esetében az FCI által elfogadott 5 nyelvű munkavizsga bizonyítvány bemutatásával váltható ki a Hungária Champion cím.

Azok az egyedek, akik nem rendelkeznek a fent említett munkavizsgával, a Hungária Show Champion bizonyítványra jogosultak.

 

Hungária Veteran Champion (HVCH)

Két Veterán CAC – osztálygyőztes cím esetén kerül kiadásra, amelyek közül az egyiket a 2021-es Európakiállításon, a másikat pedig a 2021-es Európakiállítással együtt tartandó CACIB kiállításon kell elérni.

Kapcsolat

Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületeinek Szövetsége
1194 Budapest, Hofherr Albert u. 42.
1701 Budapest, Pf. 12.
T: +36 70 616 3312
E: kiallitas@kennelclub.hu
Online nevezés
Online ügyintézés
Facebook oldal
Youtube csatorna

FCI EUROPEAN DOG SHOW 2021 BUDAPEST HUNGARY

Nemzetközi kutyakiállítás. Az esemény nyilvános, melyen kép- és hangfelvétel készül.