Elérhető Speciális címek

Speciális bizonyítványok

 

 

Figyelem!
A nagy érdeklődésre való tekintettel a meglévő Champion szabályok mellett a budapesti Európa kutyakiállításon a bébi, kölyök, junior és veterán korú kutyáknak lehetőség nyílik a Minor Puppy és Puppy Kupagyőztes valamint a Junior és Veterán Champion cím megszerzésére két győztes cím elérésével azzal a feltétellel, hogy az egyik győztes címet az Európa kutyakiállításon, a másikat a december 28-i CACIB kiállításon vagy az EDS-t kísérő klubrendezvények egyikén kell megszereznie!
 
Figyelem! 
Minden felnőtt Európagyőztes kutyára automatikusan kiváltható a Hungária Champion cím!

 

 

 

Grand Prix Winner CACIB Show

 

Fiatal Grand Prix Győztes

A Fiatal Grand Prix Győztes cím a legjobb fiatal kannak és szukának kerülhet odaítélésre, feltéve, hogy Kitűnő 1. minősítést kaptak. A cím kiadása (méret, szőrváltozat, szín stb. tekintetében) megegyezik a CACIB cím kiadásánál alkalmazottal.

 

Grand Prix Győztes

A Grand Prix Győztes cím annak a kannak és szukának kerülhet odaítélésre, amelyek CACIB várományt értek el. Az FCI által ideiglenesen elismert fajták esetén (CACIB váromány nélkül) a Grand Prix Győztes a növendék, nyílt, munka és champion osztálygyőztesek közül kerül kiválasztásra (Kitűnő 1. CAC cím esetén) mindkét nemben.

 

Veterán Grand Prix Győztes

A Veterán Grand Prix Győztes cím a legjobb veterán kannak és szukának kerülhet odaítélésre, feltéve, hogy Kitűnő 1. minősítést kaptak. A cím kiadása (méret, szőrváltozat, szín stb. tekintetében) megegyezik a CACIB cím kiadásánál alkalmazottal.

 

 

Európa Kutyakiállítás 2021.

 

Fiatal Európagyőztes 2021.

A Fiatal Európagyőztes cím a legjobb fiatal kannak és szukának kerülhet odaítélésre, feltéve, hogy Kitűnő 1. minősítést kaptak. A cím kiadása (méret, szőrváltozat, szín stb. tekintetében) megegyezik a CACIB cím kiadásánál alkalmazottal.

 

Európagyőztes 2021.

Az Európagyőztes cím annak a kannak és szukának kerülhet odaítélésre, amelyek CACIB várományt értek el. Az FCI által ideiglenesen elismert fajták esetén (CACIB váromány nélkül) az Európagyőztes a növendék, nyílt, munka és champion osztálygyőztesek közül kerül kiválasztásra (Kitűnő 1. CAC cím esetén) mindkét nemben.

 

Veterán Európagyőztes 2021.

A Veterán Európagyőztes cím a legjobb veterán kannak és szukának kerülhet odaítélésre, feltéve, hogy Kitűnő 1. minősítést kaptak. A cím kiadása (méret, szőrváltozat, szín stb. tekintetében) megegyezik a CACIB cím kiadásánál alkalmazottal.

 

Interra Show
 

Fiatal Interra Győztes

A Fiatal Interra Győztes cím a legjobb fiatal kannak és szukának kerülhet odaítélésre, feltéve, hogy Kitűnő 1. minősítést kaptak. A cím kiadása (méret, szőrváltozat, szín stb. tekintetében) megegyezik a CACIB cím kiadásánál alkalmazottal.

 

Interra Győztes

Az Interra Győztes cím a növendék, nyílt, munka és champion osztálygyőztesek közül kerül kiválasztásra (Kitűnő 1. CAC cím esetén) mindkét nemben.

 

Veterán Interra Győztes

A Veterán Interra Győztes cím a legjobb veterán kannak és szukának kerülhet odaítélésre, feltéve, hogy Kitűnő 1. Minősítést kaptak. A cím kiadása (méret, szőrváltozat, szín stb. tekintetében) megegyezik a CACIB cím kiadásánál alkalmazottal.

Kapcsolat

Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületeinek Szövetsége
1194 Budapest, Hofherr Albert u. 42.
1701 Budapest, Pf. 12.
T: +36 70 616 3312
E: kiallitas@kennelclub.hu
Online nevezés
Online ügyintézés
Facebook oldal
Youtube csatorna

FCI EUROPEAN DOG SHOW 2021 BUDAPEST HUNGARY

Nemzetközi kutyakiállítás. Az esemény nyilvános, melyen kép- és hangfelvétel készül.